Vacatures

Tandarts-/ balie-assistent

24-32 uur, ma-woe-vrij, 1x per maand za

Bij Tandarts Middenhoven in Amstelveen, zijn wij per september 2022 opzoek naar een allround tandartsassistent. Jij bent de rechter of linkerhand van de tandarts tijdens het assisteren en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. In de behandelkamer heb je verschillende verantwoordelijkheden zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en maak je röntgenfoto’s en verzorg je de sterilisatie & schoonmaak werkzaamheden. Verder ondersteun je de balie met administratieve werkzaamheden zoals zorgen voor een goede planning van de agenda, telefonisch contact en e-mail beantwoorden. Kortom een allround en uitdagende functie!

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 4 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 3 tandartsassistentes, 1 preventie assistent en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. Met 3 ruime behandelkamers en sterilisatieruimte is het een prettige omgeving om te werken. Wat de praktijk kenmerkt is het oog voor de patiënt en de gewenste zorg te realiseren. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Er hangt een fijne en professionele sfeer binnen het team in de praktijk. Het is een klein en knusse praktijk.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet.

 • Een MBO-diploma tandartsassistente
 • Ervaring met Exquise is een pré
 • Gastvrije en klantgerichte houding
 • Je blijft kalm en behoudt het overzicht in stressvolle situaties
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Bent 3 tot 4 dagen beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag en 1x per maand op de zaterdag

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

 • Contract voor 12 maanden
 • Arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur
 • Reiskostenregeling, verlofregeling en 8% vakantiegeld
 • Korting op fitnessabonnement
 • Goede pensioenregeling bij PFZW
 • Personeelsuitje en borrels met het team
 • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Solliciteer nu!

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Daphne van Stiphout via [email protected] of via telefoonnummer 0657319218. Ook bereikbaar via Whatsapp.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Lenny Schooten via [email protected] of telefoonnummer 020-6455994.


Manager Praktijkvoering

Bij Tandarts Middenhoven zijn wij opzoek naar een manager Praktijkvoering. Streef jij ook graag naar een goed lopende praktijk waarin de patiënt en de medewerkers optimaal de aandacht krijgen die ze nodig hebben? En wil jij daarmee een steeds hogere service en kwaliteit realiseren voor onze patiënten?

Jij krijgt net als wij ook energie van het werken in een sterk groeiende commerciële omgeving waar veel dynamiek is, waar mensen met passie werken en waar ruimte is voor jouw eigen inbreng. Binnen onze praktijk werk je nauw samen met de Tandarts directeur en rapporteer je aan de Regiomanager in het land. Je wordt ontzorgt door ons servicecenter op de HR, Finance en Kwaliteit processen.

Wat ga je doen?
Je bent als manager praktijkvoering verantwoordelijk voor het effectief managen van onze tandartspraktijk. Je geeft leiding aan het team van tandarts-/balie assistenten, je plant en organiseert de meest optimale inzet van uren en capaciteit en je draagt de verantwoordelijkheid over het jaarplan en het te behalen budget.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het beleid en kwaliteit van de praktijk en zorg je voor een gezonde bedrijfsvoering en het te behalen financiële resultaat. Elke praktijk wordt geleid door een Tandarts-Directeur en een Manager Praktijkvoering, wat gezamenlijk het Lokale Management Team (LMT) van de praktijk vormt. Je werkt minimaal 28 uur verdeeld over 4 dagen en verricht geen andere taken zoals assisterende en/of baliewerkzaamheden.

Wie zijn wij?
Denteam is onderdeel van Denteam Group en ontzorgt als servicecenter de tandheelkundige praktijken van Denteam, tandkliniek CDC CT, onze tandtechnische laboratoria en de Restyle your Smile formule. Er is een lange termijn visie waarbij groei niet alleen bestaat uit omvang maar vooral ook professionalisering van de organisatie en de processen. We geloven in een compacte en slagvaardige organisatie waar jij kunt bijdragen aan efficiënte processen. De praktijken van Denteam hebben ieder een eigen identiteit en functioneren autonoom van elkaar.

Wat neem jij mee aan kennis en ervaring?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau opgedaan in zorg management, zorg en welzijn, kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, praktijkmanagement of je bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt leiding gevende ervaring als praktijkmanager, manager bedrijfsvoering, manager zorg of vergelijkbaar;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring in de uitvoering van operationele HR gerelateerde taken;
 • Je hebt kennis en ervaring op bedrijfsvoering gebied zoals opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden budgetten;
 • Je weet toegepaste applicaties en automatiseringspakketten effectief te gebruiken;
 • Je hebt een overtuigende persoonlijkheid met natuurlijk gezag en bent in staat mensen te binden, te boeien en mee te krijgen in het realiseren van gemeenschappelijke taken;
 • Kenmerkende vaardigheden van jou zijn o.a. resultaatgericht, verantwoordelijk, leiding geven, ondernemerschap en goed kunnen plannen en organiseren.
 • ervaring in de (mond) zorg is een pre.
 • Je woont op maximaal 1 uur enkele reis van de praktijk. 

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 28-38 uur;
 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld;
 • 25 Vakantiedagen (obv FT), een bonusregeling, pensioenregeling en reiskosten;
 • Mogelijkheid om intern door te groeien, regelruimte en veel verantwoordelijkheid;
 • Onderdeel te zijn van een gedreven professionele organisatie met meer dan 500 collega’s;
 • Een groeiende werkomgeving met korte lijnen, veel vrijheid en regelruimte om je eigen koers in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Voor junior kandidaten is er ruimte om zich verder te ontwikkelen tot senior professional.

Inchecken op deze reis?

Interesse? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Daphne van Stiphout via [email protected] of via telefoonnummer 0657319218. Ook bereikbaar via Whatsapp. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met

Ferdie Leusink via [email protected] of telefoonnummer 0683579910.


Open sollicitatie
Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Tandarts Middenhoven Amstelveen 
t.a.v.: Lenny Schooten praktijkcoördinator

[email protected]

Stuur ons een bericht